Forsiden
Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:
PACKobserver.dk
Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.
07.03.17: Amerikansk producent af frugtstykker beregnet som ingrediens til sunde snack-produkter, har fået foretaget en undersøgelse, der afslører, at de fleste amerikanske Millennial spiser snacks mindst en gang om ugen som erstatning for et standard måltid.
Læs mere
03.03.17: Økologisk Landsforening gennemfører i år en gennemgribende omorganisering. Den nye organisering skal ifølge en pressemeddelelse ruste foreningen til at fortsætte økologiens fremmarch i markedet, udvikle økologisk landbrug videre og støtte sine medlemmer i deres arbejde med økologi. Som led i omorganiseringen styrkes direktionen med en ny administrerende direktør.
27.02.17: Da PepsiCo, et af verdens største fødevare- og drikkevareselskab, købte den lille producent af fermenterede drikkevarer KeVita i slutningen 2016, sendte det et klart signal om, at fermenterede fødevarer har nået et vendepunkt.
23.02.17: Forbrugerne køber færdigproducerede fødevarer for at spare tid og betragter det som en nødvendighed i en moderne husholdning. Det viser en ny undersøgelse, der også konkluderer, at danskerne generelt mener, at sådanne varer sagtens kan indgå i et hjemmelavet måltid.
09.03.17: For at tilgodese globale fødevareproducenter, når de skal efterkomme krav til dokumentation og aktive ledelsesmæssige kontrolkrav i FDA's Food Safety Modernisation Act (FSMA) i forbindelse med eksport til USA, har Mettler-Toledo Product Inspection lanceret en forbedret udgave af sit softwaresystem ProdX 2.0 til datahåndtering.
09.03.17: Det tyske Fraunhofer ICT-IMM Institute og Döhler, ingrediensvirksomhed med hovedsæde i Tyskland, samarbejder omkring udviklingen af en ny mikrobiologisk analysemetode baseret på såkaldt mikrofluidik, der skal ende ud med, at man kan overvåge den mikrobiologiske kvalitet af fødevarer og drikkevarer under selve produktionsprocessen i fremtiden.
23.02.17: Teknologisk Institut indgår samarbejde med Kitchen Collective, og dermed vil kulinariske iværksættere, de såkaldte kitcheneurs, fremover kunne leje sig ind i Foodture Lab via Kitchen Collective. Dermed deles Foodture Lab af flere kitcheneurs på én gang med hurtig og nem adgang til booking. Udlejning og udviklingsforløb til etablerede fødevarevirksomheder går fortsat direkte igennem Teknologisk Institut.
09.03.17: Der bliver masser af inspiration at hente, når den nye fødevarefagmesse Madværkstedet åbner i Lokomotivværkstedet i København den 21.-22. marts 2017. De besøgende kan således se frem til ikke færre end 172 produktnyheder fordelt på 150 udstillere og en række aktiviteter.